domingo, 10 de febrero de 2013

Refresc sa i natural

Orxata de xufles

INGREDIENTS:
250 gr de xufles
100gr de sucre
5 canonets de canyela
1 L d'aigua
30 gr d'ametlla en pols
30 gr de canyela en pols
                                                  PREPARACIÓ


Renta les xufles en aigües  diferents . Peró fer-ho pos-les en un recipient ampli , banya-les en aigua i vés canviant-la  unes quantes vegades fins que les xufles siguin  netes.
Deixa-les en repòs 24 hores . Escorre bè les xufles  i tritura-les junt amb el sucre i un canonet de canyela .
Agrega-hi la meitat de l'aigue i torna-ho a triturar. incorpora la resta de l'aigua , barreja-ho bè  i  cola-ho amb  un colador  fi .
Humiteja una tela fina co-locant sobre el colador  i cola l'orxata  un altre cop .
Deixa-la reposar a la nevera i serveix-la decorada amb l'ametlla i la canyela en pols .
Despres la presentaciò depent del teu guts.