viernes, 14 de diciembre de 2012

Pebrots farcits de truita de patata

Ingredients:

4 pebrots verds italians
2 patates grosses
 1ceba
3 ous
oli
sal
salsa de tomàquet
                           elaboració


Escapceu els pebrots per la banda de la tija, netegeu-los per dins amb aigua i deixeu-los escòrrer.
Fregiu les patates  i la ceba  a dauets  en una paella.
Un cop ben sofregit, escorreu-ne  l'oli.
Bateu els ous  i afegiu-hi les patates  i la  ceba . Farciu els pebrots amb aquesta mescla ajudant -vos d'una cullereta.
Col-loqueu els pebrots farcits en una safata que pugui anar  al forn .
feu-los coure  uns 20 minuts  a 180º   fins que la truita  s'hagi pres. En una safata  plana, fareu un llit base de salsa de tomàquet ( feta a casa ) i , al damunt, els pebrots, sencers o tallats a rodanxes.