jueves, 15 de noviembre de 2012

Pastís fred de bacallà i pebrots

ELABORACIÒ:
                               Dessaleu el bacallà  durant 48 hores a la nevera, canviant-hi  l'aigua tres vegades . Sofregiu  la ceba  i l'all picats a la paella amb  oli, afegiu-hi el bacallà  tallat a daus petits  i sense la pell i coeu-ho  uns 6  o 8   minuts.
Escorreu  l'aigua  que ha deixat  anar  i ho reserveu . En  una altra paella , fregiu amb  una mica  d'oli  deu pebrots del piquillo amb  una mica  de sal  i de sucre, i també  ho reserveu.
 Bateu els ous amb una mica de sal  i afegiu  la nata liquida , el bacallà i una  mica de julivert , i ho remeneu  ben remenat .
Cobriu  un motlle  amb paper , l'unteu  amb  mantega i hi escampeu  una mica  farina . Col·loqueu-hi  una capa  de crema  de bacallà  i per sobre  cinc  pebrots  ---els podeu  obrir per la meitat  per tal de cobrir tota la superfície del motllo---Repetiu l'operació  una altra  vegada  i acabeu  amb una capa de crema . Ho  poseu  al forn a 180º  uns 40 minuts  aproximadament.  Feu un oli aromatitzat  posant  a la batedora  els  dos pebrots restants  i oli d'oliva , tritureu-ho i coleu la salsa per acompanyar el plat.
                                        

                                                                INGREDIENTS:

500 G DE BACALLÀ
12 PEBROTS DEL PIQUILLO
3 OUS
 250 ML DE NATA DE CUINAR
1 CEBA
1 GRA D'ALL
 MENTEGA I FARINA
1 CULLERADETA  DE SUCRE

OLI, SAL , JULIVERT
MÁS INFORMACIÓN EN LIMPIANDO.SITIOS@GMAIL.COM