jueves, 15 de noviembre de 2012

Pastís de xocolata i castanyes

INGREDIENTS
                           150 g de xocolata negra
                           200g de xocolata amb  llet
                           250 g de crema de castanyes
                           150 g  de mantega
                            100g de sucre
                           4 ous
                           30 g de farina
                           5 g de llevat
                           cacau en pols


Elaboraciò:

Foneu la xocolata al bany  maria  o al microones. Un cop fosa, hi afegiu la  mantega  a trossos i ho remeneu bè  fins  que quedi completament desfeta. a  continuació  hi incorporeu  la crema  de castanyes, els rovells, d'un  en  un  i  el llevat. Ho barregueu  fins que quedi una crema fina.
 munteu les clares i, sense  deixar de batre , afegiu-hi el sucre. ajunteu en  un  mateix  bol  totes dues preparacions, i aboqueu la pasta  resultant en un  motllo untat amb  mantega i enfarinat . Fiqueu el motllo al forn a 90º  durant una  hora  aproximadament. Desemmotlleu el pastís  i deixeu-lo refredar; un  cop fred, escampeu per damunt cacau en pols. El podeu acompanyar amb nata muntada o una crema anglesa.