jueves, 15 de noviembre de 2012

MACARRONS AMB SÈPIA

Posareu oli en una cassola i hi sofregiu la ceba  uns 25 minuts.

La sèpia , un cop neta ,   la talleu  a trossos  grans  i la poseu  a coure  a la cassola  amb  la ceba  fins que quedi  ben cuita. Sobretot  cal incloure  la melsa  de les sèpies , perquè ens ajudarà  a coure-les  millor  i que  no s'enganxin, si  bé  en aquest cas  també  podríem  afegir  una mica  de fumet.

 En  una altra olla,  bulliu els  macarrons . un  cop  cuits,  els poseu en una plata que pugui anar al forn i hi afegiu el sofregit  amb la sèpia . Ho podeu cobrir amb  formatge ratllat o beixamel i gratinar-ho.

                                      ingredients

1/2 kg de macarrons
3 cebes grosses
 2 sèpies grosses  i fresques
oli, sal, formatge  ratllat, i llet per a la beixamel.