jueves, 15 de noviembre de 2012

Arròs de pagès amb brotons

INGREDIENTS:



1  tall de cansalada viada
1  tall de bacallà dessalat
2 costelles de  porc  tallades  a trossos  petits
brotons  o espigalls
 1 ceba
3 grans d'all
 1 pebrot vermell
1 pebrot verd
4 tomacons
oli d'oliva , sal
                                            ELABORACIÓ:

Sofregiu la cansalada , el bacallà dessalat i les costelles de porc , i ho reserveu .
Amb el mateix oli,  sofregiu la ceba, els alls , els pebrots tallats a trossets i , finalment, el tomàquet.
Un  cop tot cuit, ho barregue en una cassola i hi afegiu quatre prapats generosos d'arròs  i els espigalls, i finalment l'aigua i la sal, i ho deixeu coure 15 minuts sense  remenar gaire  l'arròs,  només per les vores.
Passat aquest temps, deixareu  reposar  l'arròs  5 minuts fora del foc  i amb la cassola tapada.